En door ….

Gepubliceerd door admin op

Ja, we hebben vandaag onze ticketshop weer heropend voor Arts & Crafts at Sea. We gaan ervan uit dat we in 2021 wel kunnen doorgaan, desnoods in digitale vorm. We blijven vanzelfsprekend de richtlijnen volgen vanuit de overheid en volgen de ontwikkelingen.

In 2021 maken we er weer een heus feestje van en verwachten we diverse uiteenlopende workshops te kunnen aanbieden. Omdat het nog wel eventjes duurt tot het zover is, zijn de genoemde workshops wel onder voorbehoud. Voor velen geldt dat de aangekochte tickets voor 2020, geldig blijven voor 2021.

Ondertussen ben ik in Almere een mooie creatieve ruimte gestart waar cropdagen en workshops kunnen worden gehouden. Kleine groepjes van maximaal 6 personen kunnen hier terecht. Tijdens deze dagen kan je bovendien allerhande knutselspulletjes kopen, waaronder papier, lijm, schaartjes, etc.

Kijk op mijn andere site Knutselpakketje.nl voor meer informatie.

Categorie├źn: Geen categorie