• Arts & Crafts at Sea hebben we nu 2 x georganiseerd met veel plezier Dit is het evenement aan zee voor leuke inspirerende workshops! Nu hebben we regelmatig cropweekenden in dit heerlijke hotel, hou de socials in de gaten en ga gezellig een keer mee!

    Daarnaast verzorgen we geregeld workshops , cropdagen, kom je ons tegen op beurzen en is er deze webwinkel.

  • Vanaf 30 september kan je ons bezoeken in onze nieuwe winkel en creatieve ruimte in Almere op de Kabelstraat 19. We zijn daar elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur. Wil je graag nu al langskomen? Neem dan contact met ons op. Houd deze site en onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Nieuw in onze winkel

Met gepaste trots tonen we hier de nieuwste toevoegingen aan onze winkel!
1 van 25

Workshops & Crops

Met regelmaat worden er gezellige workshops en crops gegeven in mijn Arts & Crafts Centre aan de Kabelstraat 19 in Almere. Schrijf je van te voren in, dan ben je verzekerd van een plek. Een workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. 

In de workshop 2-daagse maak je in 2 dagen een project af. Die dagen zijn na elkaar: een zaterdag en zondag of een vrijdag en zaterdag. Het betreffen grotere projecten die wat meer tijd en aandacht nodig hebben. Je kunt in het hotel naast ons blijven slapen of naar huis gaan, net wat je wilt. We maken er in elk geval een gezellig weekend van en gaan 's avonds ook vrolijk verder. Je gaat met een mooi werkstuk naar huis.

Crops zijn er met regelmaat voor een hele of een halve dag. Soms in thema, soms ook niet. Bij een crop neem je zelf al je spullen mee en ga je voor jezelf werken. Je kunt gebruik maken van de tools die er zijn. Eten en drinken wordt verzorgd. Ook hiervoor vragen we je aan te melden van te voren. Een paar keer per jaar hebben we een cropweekend in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Een heel weekend voor jezelf om te shoppen, te croppen en langs het strand te lopen, heerlijk!

Nieuw in onze collectie - Florence Aquarelpapier - Watercolor

Het Florence aquarelpapier (watercolor) van Vaessen Creative is kwalitatief glad aquarelpapier voor allerlei toepassingen, waaronder tekenen, schetsen, handlettering, stempelen, aquarel verven en aquarelleren met potloden. Het heet geperste aquarelpapier heeft een glad, gesatineerd oppervlak en wordt graag gebruikt door zowel kunstenaars als hobbyisten van alle leeftijden. Het papier bestaat voor 100% uit cellulose en is zuur- en ligninevrij waardoor het bestand is tegen veroudering en levendige kleuren worden behouden.

1 van 9

49 and Market

Kersvers in ons assortiment is het mooie papier van het Amerikaanse merk 49 and Market. De collectie omvat design papier, washi tape, die cuts, rub-on transfers, filmstrip frames, etc.
1 van 25

Art by Marlene

Nieuw in onze collectie is een groeiend aantal producten van Marlene. Zelf worden we altijd heel erg vrolijk van de sprankelende en uitbundige creaties. Houd je van kleurrijk: gebruik dan producten van Art by Marlene!
1 van 24

Craft O'Clock

Dit Poolse merk heeft mooi designpapier voor veelzijdig gebruik. Het is geschikt voor kaarten, scrappen en mixed media.

De covers zijn extra gelamineerd papier in groot formaat van 24,2 x 60 cm dat gebruikt kan worden voor kaften van zelf te maken albums. Dit papier is steviger en kan daarom tegen een stootje, handig!

De junk journals zijn een aanvulling op de papierblokken. Hierin zit in hetzelfde thema van het papierblok, handige pockets, tags en cutoutsetc om te gebruiken op kaarten, (bullet)journals en scraplayouts. Er zitten 12 sheets in een junk journal van 15,5 x 30,5 cm, 250 grams papier en dubbelzijdig bedrukt. Doe er je voordeel mee!

De papierblokken zijn er in 30,5x30,5 cm (12x12 inch) en bevat 6 dubbelzijdige sheets van 250 gram en 1 extra sheet met cut-outs. Een blok van 20,3 x 20,3 cm (8x8 inch) bevat 24 dubbelzijdige sheets (6 x 4 designs) van 190 grams papier. De kaft van het blok heeft aan 1 kant aan de binnenzijde kaarten geprint die je kunt gebruiken. 

1 van 25

Decorer

Decorer, een merk met heel mooi papier in diverse maten, is afkomstig uit Polen. De designs zijn verfrissend, eigentijds en te gebruiken bij het maken van onder andere kaarten, scrapbooks, etc.