Webshop, workshops en events

Arts & Crafts at Sea organiseren we met veel plezier 1 keer per 2 jaar.
Daarnaast verzorgen we workshops, kom je ons tegen op beurzen en is er een webwinkel.

En vanaf medio september kan je ons bezoeken in onze nieuwe winkel en creatieve ruimte in Almere.

Nieuw in onze collectie - Simple Stories

Naast de andere mooie merken die we voeren, hebben we nu ook Simple Stories aan onze collectie toegevoegd. Dit merk omvat naast papier ook accessoires die bij ieder thema passen. Kijk gerust rond en neem gerust contact met ons op bij vragen.

1 van 12

Nieuw in onze collectie - Art by Marlene

Nieuw in onze collectie is een groeiend aantal producten van Marlene. Zelf worden altijd heel erg vrolijk van de sprankelende en uitbundige creaties. Houd onze site in de gaten want de komende periode voegen we meer artikelen toe.
1 van 6

Craft O'Clock

Dit Poolse merk heeft mooi designpapier voor veelzijdig gebruik. Het is geschikt voor kaarten, scrappen en mixed media.

De covers zijn extra gelamineerd papier in groot formaat van 24,2 x 60 cm dat gebruikt kan worden voor kaften van zelf te maken albums. Dit papier is steviger en kan daarom tegen een stootje, handig!

De junk journals zijn een aanvulling op de papierblokken. Hierin zit in hetzelfde thema van het papierblok, handige pockets, tags en cutoutsetc om te gebruiken op kaarten, (bullet)journals en scraplayouts. Er zitten 12 sheets in een junk journal van 15,5 x 30,5 cm, 250 grams papier en dubbelzijdig bedrukt. Doe er je voordeel mee!

De papierblokken zijn er in 30,5x30,5 cm (12x12 inch) en bevat 6 dubbelzijdige sheets van 250 gram en 1 extra sheet met cut-outs. Een blok van 20,3 x 20,3 cm (8x8 inch) bevat 24 dubbelzijdige sheets (6 x 4 designs) van 190 grams papier. De kaft van het blok heeft aan 1 kant aan de binnenzijde kaarten geprint die je kunt gebruiken. 

1 van 25

Decorer

Decorer, een merk met heel mooi papier in diverse maten, is afkomstig uit Polen. De designs zijn verfrissend, eigentijds en te gebruiken bij het maken van onder andere kaarten, scrapbooks, etc.

1 van 25

Stamperia

Deze serie wordt gemaakt door diverse designers in Europa. Het zijn prachtige dessins om te gebruiken voor mixed media, scrapbooking en kaarten maken. De papiersets zijn in diverse formaten en de ricepapers horen bij de diverse series. Daarnaast hebben we ook mixed media producten van Stamperia in onze collectie.

Stamperia staat garant voor mooie resultaten die veel bewondering zullen oogsten bij je omgeving. 

1 van 25

Die Cuts

Onze collectie Die Cuts omvat een groot aantal uitgesneden afbeeldingen die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld het bijpassende scrappapier. We hebben Die Cuts onder andere van de merken Stamperia en Echo Park.
1 van 17

Echopark

1 van 11

Florence Cardstock

216 grams karton in 90 kleuren met een linnen look of in een gladde uitvoering.

Dit cardstock is zeer goed te gebruiken voor scrapbooking, kaarten maken en voor projecten met de snijmachines als Cricut en Silhouette. Dit cardstock kun je nog net met de hand knippen. Het mooiste laat het zich verwerken met een snijliniaal en mes, papiertrimmer of papierguillotine.

1 van 25

Tools

Hier vind je alle soorten materialen en gereedschappen die het creatief zijn vergemakkelijken. Zoals snij- en embossingmachines, ponsen, papiersnijders, etc.

1 van 25

Lijm, verf, gronden

1 van 9

Distress inkt

1 van 9