Kim Honcoop

Ik ben Kim en misschien kennen jullie mij al als Kimmie van Kimmie’s Kaartjes. Je mag me dus ook gewoon Kimmie noemen als je bij me aanschuift voor een workshop, want dat vind ik alleen maar leuk!

Tja, Kimmie’s Kaartjes… zo is het ooit begonnen, met het maken van kaartjes. Ik was altijd al creatief en heb toen ik klein was veel creatieve hobby’s gehad met dank aan een creatieve moeder en twee creatieve oma’s. Begin 2010 kwam ik door een lieve vriendin in contact met het maken van kaartjes. Zij zei tegen mij dat ze dacht dat het echt iets voor mij was, maar ik was daar nog niet zo zeker van…ik kaartjes maken?…ik dacht niet bepaald aan iets hips, maar ik gaf het een kans en was verkocht. Dat was februari 2010 en een maand later gingen voor mij de ogen open toen ik met haar naar de beurs in Den Bosch ging…wauw…wat zag ik daar veel moois! Ik ging naar huis met een stansmachine, mallen, stempels en mooi papier. Ik voelde me de koning te rijk en kon heerlijk ontspannen. Een klein bureautje werd al snel een hobbyplekje op zolder en kaartjes maken werd al snel uitgebreid met doosjes maken en mdf decoraties. Inmiddels is het een wonder dat mn hobbykamer het gewicht van alle spullen nog kan dragen….hahaha…gelukkig een bekend probleem onder de mede hobbyisten. Ach…het maakt mij gelukkig…ik doe er niemand kwaad mee…en het is een goede vorm voor ontspanning naast mijn drukke baan (meer dan 40u in de week) en mijn gezin.

Ongeveer 4 jaar ben ik terecht gekomen bij Yartfactory in Waalwijk waar o.a. de toffe merken Dutch Doobadoo en Pronty Crafts ontwikkeld en geproduceerd worden. Zeer snel werd ik door winkeliers gevraagd om demo’s, workshops en make and take’s te geven en daar geniet ik met volle teugen van. Dus ondanks mijn erg drukke weken qua werk en gezin, maak ik met het grootste plezier tijd vrij om dat vooral te blijven doen.

Voor meer informatie over mijn workshop, kan je terecht op de workshop-pagina op deze site.

Xxx

Kimmie