Relax

Naast de experiences en workshops zijn er tal van mogelijkheden om te relaxen. Even eruit om naast het genieten van je hobby, kort of voor langere tijd even lekker te relaxen.

Bowlen
Het hotel beschikt over 8 ultramoderne bowlingbanen. In de Lucky Strike Bowling vindt u de meest sensationele banen van Europa, inclusief spectaculaire lichtshows en een verlichte dansvloer. Ideaal voor een avond gezelligheid en sportiviteit in swingende discosfeer van de jaren ’70. Hotelgasten krijgen € 5,- korting op de baanhuur.

Zie www.luckystrikebowling.nl

Pub O’Donnell’s
In de geheel vernieuwde pub O’Donnell’s kunt u tot in de late uurtjes genieten van uw favoriete drankje. Bijzonder is de aanwezigheid van een ruime collectie emaille reclameborden. Daarmee is deze pub, annex museum, zeker een bezoekje waard.

Zwembad en sauna
Hotel Zuiderduin beschikt over een binnenzwembad, whirlpool en peuterbad. Het zwemwater heeft een bijzonder aangename temperatuur van 31ºC. Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 – 22.00 uur.

In de sauna-accommodatie kunt u heerlijk ontspannen in Finse sauna’s, een infraroodcabine, een zoutsauna, een lounge-sauna, een Turks stoombad en Japanse baden. In de aangrenzende horecaruimte kunt u genieten van een drankje en hapje. 

Entree is gratis voor hotelgasten. Niet-hotelgasten betalen € 22,50 per persoon.

Dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur.

Op de dag van vertrek kunnen hotelgasten tot 12.00 uur vrij gebruik maken van alle zwem- en saunafaciliteiten. 

Strand
Het strand, op nog geen 50 meter, biedt je alle mogelijkheden om op ieder gewenst moment uit te waaien en van de zon dan wel maneschijn te genieten.

Egmond aan Zee
Verken Egmond aan Zee, al dan niet per fiets (eventueel te huren in het hotel), en slenter langs de restaurants en winkels. Er is een verscheidenheid aan winkels die kleding, accessoires en hebbedingen verkopen.