Relax

Naast de experiences en workshops zijn er tal van mogelijkheden om te relaxen. Even eruit om naast het genieten van je hobby, kort of voor langere tijd even lekker te relaxen.

Op deze pagina staan een paar voorbeelden inclusief alsmede aanbiedingen die optioneel geboekt kunnen worden. Wanneer je deze voor 1 maart 2019 boekt, ben je gegarandeerd van deze scherpe prijzen.

Stijladvies door Emanuella Giorgi
Kleding communiceert, de hele dag door!

Het ontwikkelen van een eigen of nieuwe kledingstijl die past bij wie jij bent, is niet altijd makkelijk. Het aanbod wat kleding betreft is enorm, met steeds wisselende collecties. Het modebeeld blijft veranderen maar past het huidige modebeeld bij wie jij bent? Kleding is een kwestie van gevoel!

Wat moet jij weten om de juiste kleding/kleur keuze te maken? Welke figuur silhouet heb jij? Heb jij een fijne of grove botstructuur? Ben jij een cool of warm type wat kleur betreft. Dit zijn de basiselementen die je nodig hebt om stijl en kleur te bepalen. Hoe leuk is het om dit nu eens te horen.

Je krijgt van mij praktische heldere adviezen speciaal voor jou op het gebied van pasvormen, combineren, stijl, kleur en materialen. Advies over schoenen en accessoires en ik leer je accentueren in plaats van camoufleren. Tips en tops, winkels, merken etc.

Event aanbieding
Privé kleur & style advies consult € 65,- één uur (1 persoon) (inclusief kleurkaart en stijl rapport)

Kleur & style advies met 2 personen € 119,- (inclusief kleurkaart en stijl rapport)

Zie: www.justyourstyle.it

Gezichtsbehandeling
Graag bieden wij een relaxmomentje aan in de drukte van alle workshops: 25 min. Relax gezichtsbehandeling (bestaande uit: reiniging met milk/massage van gezicht, nek en schouders/afsluiting met dagcrème).

Prijs normaal € 34,00 per persoon, aanbieding: € 29,50 per persoon.

Hydrojet massage
Laat je verwennen met een hydrojet massage. Voor 20 minuten betaal je € 12,50 per persoon (normaal € 13,50) en voor 30 minuten wordt € 17,50 gerekend (normaal € 19,50).

Bowlen
Het hotel beschikt over 8 ultramoderne bowlingbanen. In de Lucky Strike Bowling vindt u de meest sensationele banen van Europa, inclusief spectaculaire lichtshows en een verlichte dansvloer. Ideaal voor een avond gezelligheid en sportiviteit in swingende discosfeer van de jaren ’70. Hotelgasten krijgen € 5,- korting op de baanhuur.

Zie www.luckystrikebowling.nl

Pub O’Donnell’s
In de geheel vernieuwde pub O’Donnell’s kunt u tot in de late uurtjes genieten van uw favoriete drankje. Bijzonder is de aanwezigheid van een ruime collectie emaille reclameborden. Daarmee is deze pub, annex museum, zeker een bezoekje waard.

Zwembad en sauna
Hotel Zuiderduin beschikt over een binnenzwembad, whirlpool en peuterbad. Het zwemwater heeft een bijzonder aangename temperatuur van 31ºC. Het zwembad is dagelijks geopend van 07.00 – 22.00 uur.

In de sauna-accommodatie kunt u heerlijk ontspannen in Finse sauna’s, een infraroodcabine, een zoutsauna, een lounge-sauna, een Turks stoombad en Japanse baden. In de aangrenzende horecaruimte kunt u genieten van een drankje en hapje. 

Entree is gratis voor hotelgasten. Niet-hotelgasten betalen € 22,50 per persoon.

Dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur.

Op de dag van vertrek kunnen hotelgasten tot 12.00 uur vrij gebruik maken van alle zwem- en saunafaciliteiten. 

Strand
Het strand, op nog geen 50 meter, biedt je alle mogelijkheden om op ieder gewenst moment uit te waaien en van de zon dan wel maneschijn te genieten.

Egmond aan Zee
Verken Egmond aan Zee, al dan niet per fiets (eventueel te huren in het hotel), en slenter langs de restaurants en winkels. Er is een verscheidenheid aan winkels die kleding, accessoires en hebbedingen verkopen.