Scrapboys School by Hobby4you2

De workshops van Mariusz van Scrapboys waren goed bezocht tijdens Arts & Crafts at Sea in juni. We hebben daarbij kennis kunnen maken met de erg mooie papierlijnen van Scrapboys. Naast de workshops die werden aangeboden, hadden ze ook nog andere voorbeelden meegenomen. Velen van jullie vroegen naar workshops en pakketten met deze artikelen.

Hoe leuk is het dat we jullie nu kunnen vertellen dat we een prachtig pakket kunnen aanbieden!

Het pakket bevat alle benodigde materialen waarmee al het onderstaande kan worden gemaakt:

  • Pastelalbum 16 x 16 cm voor 30 of meer foto’s
  • Mini-album in houten box
  • Een receptenboek met bijpassende opbergdoos
  • Een exploding box
  • Een 3D camera met album
  • En 2 wenskaarten

En je houdt voldoende materialen over om er nog meer mooie dingen mee te maken!

Zie hieronder voor een impressie. Klik op de foto’s voor een grotere weergave.

En je wordt niet aan je lot overgelaten! Je kunt gebruikmaken van how-to-video’s met Mariusz als teacher. En bij voldoende animo organiseer ik graag workshops ergens in het land en gaan we samen aan de slag.

De kosten voor het pakket bedragen 160 euro inclusief verzendkosten en toegang tot de video’s van Mariusz. Exclusief eventuele workshops die ik bij voldoende animo nog zal organiseren.

Bestellingen worden aangenomen tot 24 oktober. Daarna stelt Mariusz de pakketten samen en verstuurt ze vanuit Polen, waar hij woont, via mij naar jullie door. Uitlevering is naar verwachting in de 2e week van november (afhankelijk van de snelheid van de bezorgdiensten).

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.