Partners

Arts & Crafts at Sea is in 2019 mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

Crafter’s Companion werd opgericht in 2005 en sinds dien is ons merk en het aantal artikelen blijven groeien en steeds populairder geworden. Wij zijn bekend over de hele wereld om onze innovatieve producten, CD’s en rubberen stempels en niet te vergeten onze populaire kleuren assortiment, Spectrum Noir!

Onze groei komt niet alleen uit de verscheidenheid van ons assortiment, maar ook door onze diversiteit aangezien we regelmatig nieuwe collecties, merken en licentie produkten presenteren.

Joy!Crafts is 12 jaar geleden als een import/export-bedrijf gestart in Materialen en Technieken voor de Hobbybranche. Wij produceren onder eigen label, op aanvraag ook voor u!! Wij leveren in Nederland en wereldwijd aan groothandels en detaillisten. Joy!Crafts is een informeel, toegankelijk familiebedrijf en heeft al 38 jaar ervaring in de hobbybranche. We reizen met enige regelmaat naar onze leveranciers, beurzen om op de hoogte te blijven in onze branche. De produkten worden maandelijks uitgebreid met aanvullende artikelen op bestaande assortiment, maar ook meer en andere groepen creatieve materialen.

Studio Light is producent van diverse hobby producten. Alles word in eigen huis ontworpen door onze designers. Met producten voor kaarten makers, mixed media artiesten en “do it yourself” proberen we je altijd weer te inspireren! Wij leveren in Nederland en wereldwijd aan groothandels en detaillisten.

Vaessen Creative is dé totaalleverancier van hobbyartikelen en is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde naam in de hobbywereld. Wij ontwerpen en produceren hobbygereedschap en knutselspullen onder ons eigen Vaessen Creative merk. Tevens leveren wij een scala aan grote hobbymerken aan winkels in binnen- en buitenland.

Als groothandel met een aanbod van meer dan 30.000 verschillende hobbyartikelen kun je bij ons terecht voor scrappapier, embossing folders, ponsen. Maar ook voor vilt en borduurnaalden zijn wij je betrouwbarepartner!

In ons ruime assortiment vindt u materialen voor allerlei creatieve activiteiten zoals zelf kaarten maken, handletteren, scrappen, schilderen, stempelen, embossing, sieraden maken, handwerken, borduren, boetseren en decoreren. Get creative met Vaessen Creative!

Dutch Doobadoo is een hip merk voor de creatieve branche. De producten worden exclusief ontwikkeld en geproduceerd bij Yart Factory en zijn verkrijgbaar in de betere hobbyspeciaalzaak.

Dutch Doobadoo levert uitsluitend via wederverkopers en niet rechtstreeks aan de consument.

Bezoek onze arts-and-craftswinkel in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam, waar we geregeld workshops organiseren.

Welkom in het meest knusse en overvolle scrapwinkeltje van Nederland in Anna Paulowna! Voor al uw benodigdheden op het gebied van scrappen en kaarten maken!

Mijn naam is Corina van Holstein. Vanaf 2013 ben ik te vinden op alle grote hobbybeurzen binnen Nederland met mijn winkel Every Lil’ Thing. We zijn gespecialiseerd in het merk Joy!Crafts. Vanaf juli 2018 is de verkoop uitgebreid met deze webshop waarin je ALLES kunt vinden van het merk Joy!Crafts.

De Scrapheap is een gezellige winkel (vlakbij de Efteling) waar je terecht kunt voor heel veel producten op Mixed Media, Scrapbooking, Stempelen, Planners en Project Life gebied. Is Sprang-Capelle te ver voor je? Dan is alles te bestellen in onze overzichtelijke webshop. Regelmatig worden er workshops georganiseerd op het gebied van o.a. Mixed media, Scrapbooking, Mini-Albums, Project Life, Stempelen etc. Ook hebben we regelmatig buitenlandse teachers te gast.