Partners

Arts & Crafts at Sea wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

Al vanaf het allereerste begin is het onze droom geweest om creativiteit te stimuleren door gereedschappen te maken waarmee mensen zelf hun eigen projecten kunnen maken — mooi, leuk en gemakkelijk. Bij de introductie van onze eerste snijmachine zagen we een potentieel voor eenvoudig maar krachtig gereedschap dat de manier waarop mensen over knutselen, ontwerpen en creëren denken, transformeert. Daarom blijven we innoveren door continu nieuwe machines, materialen en gereedschappen te maken, terwijl gebruikers van Cricut wereldwijd ons blijven verbazen met de persoonlijke, betekenisvolle en unieke dingen die ze maken.

Studio Light is producent van diverse hobby producten. Alles word in eigen huis ontworpen door onze designers. Met producten voor kaarten makers, mixed media artiesten en “do it yourself” proberen we je altijd weer te inspireren! Wij leveren in Nederland en wereldwijd aan groothandels en detaillisten.

Bezoek onze arts-and-craftswinkel in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam, waar we geregeld workshops organiseren.

Mijn naam is Corina van Holstein. Vanaf 2013 ben ik te vinden op alle grote hobbybeurzen binnen Nederland met mijn winkel Every Lil’ Thing. We zijn gespecialiseerd in het merk Joy!Crafts. Vanaf juli 2018 is de verkoop uitgebreid met deze webshop waarin je ALLES kunt vinden van het merk Joy!Crafts.

Bovenstaande partners zijn onder voorbehoud van wijzigingen. We zijn nog volop in gesprek met deze en andere partners omtrent hun deelname.