Partners

Arts & Crafts at Sea wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

Al vanaf het allereerste begin is het onze droom geweest om creativiteit te stimuleren door gereedschappen te maken waarmee mensen zelf hun eigen projecten kunnen maken — mooi, leuk en gemakkelijk. Bij de introductie van onze eerste snijmachine zagen we een potentieel voor eenvoudig maar krachtig gereedschap dat de manier waarop mensen over knutselen, ontwerpen en creëren denken, transformeert. Daarom blijven we innoveren door continu nieuwe machines, materialen en gereedschappen te maken, terwijl gebruikers van Cricut wereldwijd ons blijven verbazen met de persoonlijke, betekenisvolle en unieke dingen die ze maken.

Studio Light is producent van diverse hobby producten. Alles word in eigen huis ontworpen door onze designers. Met producten voor kaarten makers, mixed media artiesten en “do it yourself” proberen we je altijd weer te inspireren! Wij leveren in Nederland en wereldwijd aan groothandels en detaillisten.

CraftEmotions BV is een nieuwe naam onder de aanbieders van creatieve hobby materialen in Europa.

Een nieuwe naam, maar wel met bekende personen die in de afgelopen jaren hun sporen verdiend hebben binnen deze markt.

CraftEmotions BV heeft met dit team gezamenlijk bijna 100 jaar ervaring in deze branche, voornamelijk opgebouwd binnen de voormalige groothandel Kars & Co BV.

Ons streven is een totaalleverancier  te worden binnen de markt van creatieve materialen, ons assortiment zal in de komende periode uitgebreid gaan worden in merken en producten.

Arts & Crafts at Sea vindt plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Het hotel heeft talloze faciliteiten waarvan tijdens het verblijf gebruik kan worden gemaakt. Raadpleeg voor meer informatie de site van het hotel.