Partners

Arts & Crafts at Sea wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

Crafter’s Companion werd opgericht in 2005 en sinds dien is ons merk en het aantal artikelen blijven groeien en steeds populairder geworden. Wij zijn bekend over de hele wereld om onze innovatieve producten, CD’s en rubberen stempels en niet te vergeten onze populaire kleuren assortiment, Spectrum Noir!

Onze groei komt niet alleen uit de verscheidenheid van ons assortiment, maar ook door onze diversiteit aangezien we regelmatig nieuwe collecties, merken en licentie produkten presenteren.

Joy!Crafts is 12 jaar geleden als een import/export-bedrijf gestart in Materialen en Technieken voor de Hobbybranche. Wij produceren onder eigen label, op aanvraag ook voor u!! Wij leveren in Nederland en wereldwijd aan groothandels en detaillisten. Joy!Crafts is een informeel, toegankelijk familiebedrijf en heeft al 38 jaar ervaring in de hobbybranche. We reizen met enige regelmaat naar onze leveranciers, beurzen om op de hoogte te blijven in onze branche. De produkten worden maandelijks uitgebreid met aanvullende artikelen op bestaande assortiment, maar ook meer en andere groepen creatieve materialen.

Marianne Design is een Nederlands producent van producten voor kaarten maken en andere papierhobby’s en leverancier voor hobbygroothandels over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Marianne Perlot en is gevestigd in Nederland. Onze producten zijn verkrijgbaar in 18 landen over de hele wereld. Wij produceren een breed scala van producten, die een compleet concept van papiercreaties vertegenwoordigen. Er zijn verschillende lijnen van stempels en stencils met bijpassend papier en materialen om uw kaart of scrap te versieren. De producten worden zorgvuldig gekozen voor het mixen en matchen en het stimuleren van creativiteit.

Studio Light is producent van diverse hobby producten. Alles word in eigen huis ontworpen door onze designers. Met producten voor kaarten makers, mixed media artiesten en “do it yourself” proberen we je altijd weer te inspireren! Wij leveren in Nederland en wereldwijd aan groothandels en detaillisten.

Bezoek onze arts-and-craftswinkel in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam, waar we geregeld workshops organiseren.

Welkom in het meest knusse en overvolle scrapwinkeltje van Nederland in Anna Paulowna! Voor al uw benodigdheden op het gebied van scrappen en kaarten maken!

Mijn naam is Corina van Holstein. Vanaf 2013 ben ik te vinden op alle grote hobbybeurzen binnen Nederland met mijn winkel Every Lil’ Thing. We zijn gespecialiseerd in het merk Joy!Crafts. Vanaf juli 2018 is de verkoop uitgebreid met deze webshop waarin je ALLES kunt vinden van het merk Joy!Crafts.

Hobbidee Breda, het juiste adres voor al uw scrapbook, stempels, inkt en andere materialen die uw hobby zo fantastisch maken.

Bovenstaande partners zijn onder voorbehoud van wijzigingen. We zijn nog volop in gesprek met deze en andere partners omtrent hun deelname.