Vera Gieszen-Knuistingh Neven

Leuk om mijzelf even voor te stellen. En ontzettend leuk dat ik naast Sylvia Peper een workshop ga geven tijdens het geweldig weekend van Arts & Crafts at Sea in Egmond aan Zee.

Ik ben Vera Gieszen, 48 jaar en vanaf 2008 bezig in de hobbywereld. Toen nam ik de winkel Scrap4fun over van Karen Plantinga en ben tot 1  januari 2015 trotse eigenaar geweest van die hele leuke scrapbookwinkel in Capelle aan den IJssel! Ik heb daar samen met mijn designteam van 8 dames heel veel workshops gegeven aan volwassenen en kinderen. Sinds Januari 2015 is de winkel overgenomen en heb ik meer tijd om zelf weer te knutselen heb ik in verschillende DT teams gezeten zoals Noor&Zo, Kippershobby en momenteel zit ik in het leuke DT team van het nieuwe merk Jilliez.

Ik hou van scrapbooking, mixed media en kaarten maken en wordt altijd helemaal enthousiast van de hobbywereld dus sta ook graag op de beurzen bij Corina van Holstein van Everylilthing. Ben ook redelijk bekend om mijn selfies met iedereen en mijn selfiestick wordt al Verastick genoemd.

Tot op het gezellige weekend in Juni waar Sylvia en ik een super leuke workshop aan jullie gaan geven. Kijk voor meer informatie op de workshop-pagina. Ik heb er al zin in! Tot dan!

Groetjes Vera