Workshops & Experiences

Op deze pagina zie je voorbeelden van wat de teachers tijdens Arts & Crafts at Sea gaan doen. De komende tijd zal er meer materiaal worden toegevoegd. Houd daarom deze pagina in de gaten. Schrijf je nu al in om je deelname zeker te stellen. Je kunt altijd later nog aangeven welke workshops en experiences je wilt doen. Uiteraard kan je later ook nog switchen.

Workshops
Er worden verschillende workshops gegeven in het Arts & Crafts weekend. Bij het weekendticket zijn 3 gratis workshops van anderhalf uur inbegrepen in het arrangement. Bij een dagticket of een tweedaagsticket kunnen 2 workshops worden gekozen.

Je kunt kiezen uit:

Workshop van Pronty Crafts/ Dutch Doobadoo die gegeven worden door Kim Honcoop. Ze zal tijdens dit weekend verschillende workshopjes verzorgen, onder andere eentje met een kaartje en eentje met een doosje. Hierbij alvast een voorbeeld van een kaartje zodat jullie alvast een kleine indruk krijgen. Kim werkt altijd het liefst met de meest nieuwe collectie dus dit is slechts een indicatie van hetgeen je kan komen maken. 

Workshop van Joy Crafts gegeven door Sylvia Peper/ Vera Gieszen.

Benieuwd wat we gaan doen in de workshop die Vera en Sylvia gaan geven? Hieronder één van de voorbeelden….. scrappen met borduurringen in het beachthema. Je kunt de ring makkelijk aan de muur hangen.

Neem dus vooral je leukste strand en zee foto’s mee naar het weekend.

Workshop van Crafters Companion gegeven door Marianne Swijnenburg. Marianne leert jullie in anderhalf uur de mooist technieken waarbij gebruik wordt gemaakt van stiften, potloden en diverse inkten en sprays van Spectrum Noir. Zie hieronder voor enkele voorbeelden.

Workshop van Art By Marlene gegeven door…. Marlene van Niekerk herself! Zij is bekend met haar mooie eigen lijn van producten. Natuurlijk wil ze met haar nieuwste materialen jullie een mooie workshop geven. Hieronder zie je haar werk.

Workshop van Studio Light gegeven door Alice Huisman. Dit betekent mooie stempels en sjablonen gebruiken en iets moois maken voor een art journal, kaart of canvas. Zie hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie.

Workshop van Vaessen Creative gegeven door Shona Russer. Shona laat je zien wat je met de diverse materialen en gereedschappen kunt doen in een leuk scrapproject. Hier word je niet dommer van, sterker nog, je ziet meer mogelijkheden in de gebruikte materialen!

Experiences
Naast de workshops zijn voor een meerprijs experiences te boeken. Deze experiences worden gegeven door gerenommeerde teachers en duren drie uur. De experiences zijn rijkelijk bedeeld met materialen en je gaat gegarandeerd met een superproject de deur uit, dat nagenoeg af is! Wie wil dat nou niet?

Let op: Dagtickets kunnen worden geboekt inclusief één experience. Deze hoeft dus niet extra te worden bijgeboekt en bijbetaald.

Finnabair, meerprijs: € 75,-
Deze experience duurt 3 uur en Finnabair doet je voor hoe ze tot haar meesterwerken in mixed media land komt. Ze gebruikt veel producten van Prima Marketing en we werken op canvas. Speciaal voor Arts & Crafts at Sea biedt ze twee creaties aan waarbij onder andere met een LP wordt gewerkt. Mocht je deze graag willen doen, dan moet je wel zelf voor een LP zorgen. De rest van het benodigde materiaal krijg je, net zoals voor alle andere workshops en experiences, gratis. Creatief resultaat gegarandeerd.

Truike Bron, meerprijs € 40,-
Truike laat je een heel leuk scrapalbum maken met de nieuwste materialen die er zijn. Altijd goed verzorgde kits met meer materiaal dan je nodig hebt zodat er ruime keuze is. De duidelijke uitleg zorgt ervoor dat je met een superalbum de deur weer uitloopt!

Truike heeft met ons een filmpje gedeeld (zie hieronder) dat je ook op onze pagina op Facebook kunt bewonderen. We werden bij het zien zelf erg enthousiast. Dus ga snel kijken!

Birgit Koopsen, meerprijs € 40,-
Birgit neemt je mee om iets moois te maken met de Gelli Plates. Er is veel mogelijk en er zijn diverse technieken. Als je er zelf al 1 hebt kun je deze meenemen, anders heeft Birgit ze te leen. Laat je inspireren in de mogelijkheden en ga met een mooi project weer naar huis!