Impressie 2019

Van 21 tot en met 23 juni 2019 vond de eerste editie plaats van Arts & Crafts at Sea. En wat was het meteen een daverend succes! Circa 100 deelnemers hebben zich op creatieve wijze vermaakt in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee waar 9 verschillende workshops werden aangeboden, ondersteund door ervaren teachers, sponsoren en winkeliers.

Op deze pagina zie je een impressie van wat de teachers tijdens de eerste editie van Arts & Crafts at Sea in 2019 hebben gedaan.

Workshop van Pronty Crafts/ Dutch Doobadoo werden gegeven door Kim Honcoop. Ze heeft verschillende workshops verzorgd, onder andere eentje met een kaartje en eentje met een doosje. Kim werkt altijd het liefst met de meest nieuwe collectie dus dit is slechts een indicatie van hetgeen je kan komen maken. 

Workshop van Joy Crafts gegeven door Sylvia Peper/ Vera Gieszen.

Hieronder één van de voorbeelden….. scrappen met borduurringen in het beachthema. Je kunt de ring makkelijk aan de muur hangen.

Workshop van Crafters Companion gegeven door Marianne Swijnenburg. Marianne leert je in anderhalf uur de mooist technieken waarbij gebruik is gemaakt van stiften, potloden en diverse inkten en sprays van Spectrum Noir. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Workshop van Art By Marlene gegeven door…. Marlene van Niekerk herself! Zij is bekend met haar mooie eigen lijn van producten. Natuurlijk geeft ze met haar nieuwste materialen een mooie workshop. Hieronder zie je haar werk.

Workshop van Studio Light door Alice Huisman. Dit betekent mooie stempels en sjablonen gebruiken en iets moois maken voor een art journal, kaart of canvas. Zie hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie.

Workshop van Vaessen Creative gegeven door Shona Russer. Shona laat je zien wat je met de diverse materialen en gereedschappen kunt doen in een leuk scrapproject. Hier word je niet dommer van, sterker nog, je ziet meer mogelijkheden in de gebruikte materialen!

Finnabair
Deze workshop duurde 3 uur en Finnabair doet je voor hoe ze tot haar meesterwerken in mixed media land komt. Ze gebruikt veel producten van Prima Marketing en we werken op canvas. Speciaal voor Arts & Crafts at Sea biedt ze twee creaties aan waarbij onder andere met een LP wordt gewerkt. Creatief resultaat gegarandeerd.

Truike Bron
Truike laat je een heel leuk scrapalbum maken met de nieuwste materialen die er zijn. Altijd goed verzorgde kits met meer materiaal dan je nodig hebt zodat er ruime keuze is. De duidelijke uitleg zorgt ervoor dat je met een superalbum de deur weer uitloopt!

Truike heeft met ons een filmpje gedeeld (zie hieronder) dat je ook op onze pagina op Facebook kunt bewonderen. We werden bij het zien zelf erg enthousiast. Dus ga snel kijken!

Birgit Koopsen
Birgit neemt je mee om iets moois te maken met de Gelli Plates. Er is veel mogelijk en er zijn diverse technieken. Als je er zelf al 1 hebt kun je deze meenemen, anders heeft Birgit ze te leen. Laat je inspireren in de mogelijkheden en ga met een mooi project weer naar huis!