Workshops & Experiences

Workshops
Er worden verschillende workshops gegeven in het Arts & Crafts weekend. Bij het weekendticket zijn 3 gratis workshops van anderhalf uur inbegrepen in het arrangement. Bij een dagticket of een tweedaagsticket kunnen 2 workshops worden gekozen. Het dagticket en het 2-daagseticket zijn binnenkort via deze site boeken.

Je kunt kiezen uit:

Workshop van Pronty Crafts/ Dutch Doobadoo die gegeven worden door Kim Honcoop. Ze maakt op geheel eigen wijze weer iets leuks met alle mallen, stencils en natuurlijk de nieuwste materialen.

Workshop van Joy Crafts gegeven door Sylivia Peper/ Vera Gieszen. Wat ze gaan maken is nog even geheim, maar het heeft al wel een leuk thema: Beach!

Workshop van Crafters Companion gegeven door Marianne Swijnenburg. Marianne leert jullie in anderhalf uur de mooist technieken waarbij gebruik wordt gemaakt van stiften, potloden en diverse inkten en sprays van Spectrum Noir.

Workshop van Art By Marlene gegeven door…. Marlene van Niekerk herself! Zij is bekend met haar mooie eigen lijn van producten. Natuurlijk wil ze met haar nieuwste materialen jullie een mooie workshop geven.

Workshop van Studio Light gegeven door Alice Huisman. Dit betekent mooie stempels en sjablonen gebruiken en iets moois maken voor een art journal, kaart of canvas.

Workshop van Vaessen Creative gegeven door Shona Russer. Shona laat je zien wat je met de diverse materialen en gereedschappen kunt doen in een leuk scrapproject. Hier word je niet dommer van, sterker nog, je ziet meer mogelijkheden in de gebruikte materialen!

Experiences
Naast de workshops zijn voor een meerprijs experiences te boeken. Deze experiences worden gegeven door gerenommeerde teachers en duren drie uur. De experiences zijn rijkelijk bedeeld met materialen en je gaat gegarandeerd met een superproject de deur uit, dat nagenoeg af is! Wie wil dat nou niet?

Finnabair, meerprijs: € 75,-
Deze experience duurt 3 uur en Finnabair doet je voor hoe ze tot haar meesterwerken in mixed media land komt. Ze gebruikt veel produkten van Prima Marketing en we werken op canvas. Creatief resultaat gegarandeerd.

Truike Bron, meerprijs € 40,-
Truike laat je een heel leuk scrapalbum maken met de nieuwste materialen die er zijn. Altijd goed verzorgde kits met meer materiaal dan je nodig hebt zodat er ruime keuze is. De duidelijke uitleg zorgt ervoor dat je met een superalbum de deur weer uitloopt!

Birgit Koopsen, meerprijs € 40,-
Birgit neemt je mee om iets moois te maken met de Gelli Plates. Er is veel mogelijk en er zijn diverse technieken. Als je er zelf al 1 hebt kun je deze meenemen, anders heeft Birgit ze te leen. Laat je inspireren in de mogelijkheden en ga met een mooi project weer naar huis!