Workshops

Hieronder volgt een eerste impressie van de workshops die voor Arts & Crafts at Sea in 2021 voorzien waren. Binnenkort maken we het programma bekend voor het weekend in 2022 en zullen we deze pagina verder bijwerken.

Ook in onze Facebook groep kan je de nodige informatie terugvinden over de teachers en de workshops die ze gaan verzorgen. En bij specifieke vragen kan je natuurlijk altijd via Facebook, het contactformulier op deze site, mail of telefoon je vragen bij ons kwijt.


Finnabair

We weten zeker dat Finnabair, net zoals in 2019 ons ook weer kan verrassen met een bijzonder project. Hoe of wat ze precies gaat doen, weten we nog niet. Zodra we meer weten, hoor je dat uiteraard van ons.


Mixed media workshop van Mariusz Gierszewski

Mariusz:gaat met zijn eigen papierlijn Scrapboys aan de slag en gebruikt ook producten van Scrapinec. Het wordt een mixed media project.

Onlangs hebben we met de Poolse heren Mariusz en Mateusz kennis mogen maken. We hebben gezellig zitten praten en ontdekt dat ze boordevol creatieve ideeën. Ze zullen een pallet van verschillende workshops aanbieden waaruit je ter plekke kunt kiezen.


Gelli Plate van Birgit Koopsen

Birgit gaat met de Gelli Plate aan de slag en leert je in een superleuke workshop om hier alles uit te halen wat erin zit. Voor ideeën: https://birgitkoopsen.typepad.com

Tijdens de workshop wordt een mini junk journal gemaakt.


Dutch Doobadoo en Scrapboys met Kim Honcoop

Kim Honcoop gaat met allerlei materialen aan de slag van Dutch Doobadoo en Scrapboys en maakt zo haar geheel eigen creaties. Kim maakt veel gebruik van bloemen, mallen en Mintay papier.

Vandaag wil ik jullie dit kleine albumpje laten zien dat ik gemaakt heb met de prachtige Industrial Romance collectie van ScrapBoys. Het kleine albumpje heb ik gevuld met foto’s van mijn mooie, lieve dochters. Op het Arts & Crafts at Sea weekend in juni zal ik ook een workshop geven met de prachtige collecties van ScrapBoys.


Studio Light met Alice Huisman

Bij mij, Alice Huisman, kan je in een 3 uur durende workshop kennismaken met verschillende mixed media technieken.

We gaan in een art journal een aantal pagina’s maken zodat je direct een verzameling hebt. Denk hierbij aan watercolour, acrylverf, inkten, stempelen, sjabloneren, Rice paper, pasta, spatten  etc.

Als promoteam lid van Studio Light mag ik dan met de nieuwste lijnen van Studio Light werken.  Hoe gaaf is dat!

Op mijn Facebook pagina is mijn werk en mijn stijl te zien. Kijk ook eens op Youtube.

Het zou super leuk zijn om je tijdens deze workshop te ontmoeten en samen aan de slag te gaan om relaxed enkele pagina’s te maken.


Art By Marlene door Marlene van Niekerk

Marlene is beroemd om haar eigen lijn Art By Marlene. Ze demonstreert en geeft ls over de hele wereld. Al haar creaties zijn kleurrijk, bevatten papier, verf, inkt en stempels. Wil je ook zoiets kleurrijks? Doe dan de workshop bij Marlene! Hieronder zie je een voorbeeld van de accordeon (zig zag journal) die tijdens de workshop gemaakt zal worden. Wat leuk!


Inkten met Marianne Swijnenburg

Even een kattebelletje van mij, Marianne Swijnenburg. De meesten van jullie hebben me vast weleens gezien op beurzen of bij het vorige Arts & Craft weekend in Egmond aan Zee.

Wat we precies gaan doen, weet ik nog niet, maar de eerste workshop (in de ochtend) wordt een mini-album-achtig mix en match project, die je kan maken van papier (voor de mensen die niet van vieze vingers houden) of waarbij je los kan gaan met stencils, stempels en inkt. Ik maak gebruik van spullen van Spectrum Noir en Crafters Companion.

Hou de site maar in de gaten, mijn werk en mijn voorbeelden zullen daar binnenkort te zien zijn. Om een tipje van sluier op te lichten…… hieronder staat alvast een sneak peak in de vorm van een filmpje!

Voor de middag workshops heb ik een heel ander projectje bedacht. Zie bijgevoegde foto voor een indruk. Weer eens wat anders. Leuk toch?

O, en nog even dit, iedereen kan dit project maken hoor, beginner of die-hard hobbyist!

Tot snel!!!

Groetjes van Marianne Swijnenburg


Homedeco of bureau organiser met Shona Russer

Shona is een alleskunner. Het is nog even de vraag met welke materialen ze gaat werken. Het is niet iets met papier, maar iets anders. Het wordt een homedeco item of een bureau organiser. Volg onze Facebook groep, daar zal ze wat laten zien en kan je kiezen wat je leuk vindt. Er zullen materialen van Vaessen en We R Memory Keepers gebruikt worden.