Workshops

Hieronder volgt een eerste impressie van de workshops die tijdens Arts & Crafts at Sea 2020 worden gegeven. Omdat met de laatste materialen wordt gewerkt is nog niet bekend hoe deze precies eruit gaan zien.

Wanner de komende tijd meer bekend wordt over de inhoud van de workshops, zullen we dat hier en in onze Facebook groep met jullie delen.

Mixed media workshop van Mariusz Gierszewski

Mariusz:gaat met zijn eigen papierlijn Scrapboys aan de slag en gebruikt ook producten van Scrapinec. Het wordt een mixed media project.

Gelli Plate van Birgit Koopsen

Birgit gaat met de Gelli Plate aan de slag en leert je om hier alles uit te halen wat erin zit. Voor ideeen: https://birgitkoopsen.typepad.com

 JoyCrafts met Vera en Sylvia

Vera en Sylvia gaan met de materialen van JoyCrafts aan de slag. Vorige editie hadden ze een hele leuk borduurring opgevuld en gedecoreerd met papier. Dit jaar is het nog een verrassing wat ze gaan doen.

Dutch Doobadoo en Scrapboys met Kim Honcoop

Kim Honcoop gaat met allerlei materialen aan de slag van Dutch Doobadoo en Scrapboys en maakt zo haar geheel eigen creaties. Kim maakt veel gebruik van bloemen, mallen en Mintay papier.

Studio Light met Alice Huisman

Alice maakt met de produkten van Studio Light de mooiste creaties. Het varieert van kaarten tot mixed media. Ze gebruikt altijd stempels en stempeltechnieken en speelt ook graag met papier en de Grunge lijn van Studio Light. Het is even afwachten wat de nieuwste collectie van Studio Light gaat zijn. Kijk ook eens op Youtube.

Art By Marlene door Marlene van Niekerk

Marlene is beroemd om haar eigen lijn Art By Marlene. Ze demonstreert en geeft ls over de hele wereld. Al haar creaties zijn kleurrijk, bevatten papier, verf, inkt en stempels. Wil je ook zoiets kleurrijks? Doe dan de workshop bij Marlene!

Inkten met Marianne Swijnenburg

Marianne is degene die alles van inkt en kleurmiddelen weet. Ze werkt veel met de materialen van Spectrum Noir en Crafters Companion. Als je wilt weten hoe je met verschillende inkten moet werken, kom dan naar Marianne.

Homedeco of bureau organiser met Shona Russer

Shona is een alleskunner. Het is nog even de vraag met welke materialen ze gaat werken. Het is niet iets met papier, maar iets anders. Het wordt een homedeco item of een bureau organiser. Volg onze Facebook groep, daar zal ze wat laten zien en kan je kiezen wat je leuk vindt. Er zullen materialen van Vaessen en We R Memory Keepers gebruikt worden.

Marianne Design met Anja Zom en Marjan van der Wiel

Anja en Marjan zijn nieuwkomers op dit event en zullen je meenemen in de wereld van stansen en stempeltechnieken. Marjan doet veel met scrapkaarten die al gauw op een minialbum gaan lijken en Anja is thuis in vele stempeltechnieken en ze kan toveren met het gebruik van stansen op vele manieren. Anja zal een 2-uur durende workshop verzorgen waarbij een klembord wordt versierd. Hieronder zie je een voorbeeld maar voor Arts & Crafts at Sea zal een speciale beach/zomer versie komen met een notitieblok of fotolijstje.

Marjan zal in 3 uur tijd een klein album met je maken waarin je de fotootjes of momento’s kunt bewaren.

Marianne Design staat garant voor de mooiste materialen op dit gebied en je gaat met een leuk project weer de deur uit!