Nieuw: Workshop Academy

Hoe leuk is het om bij onze allereerste Workshop Academy dag te zijn? Deze beginnen we met niemand minder dan onze welbekende Marianne Swijnenburg en Nicole Dieltjes, van Craft Addictions. Samen zullen zij, afzonderlijk van elkaar, ervoor zorgen dat jullie de hele dag worden bezig gehouden met de geheimen van de stempeltechnieken en mixed media. Elke workshop duurt ongeveer 2.5 uur en uiteraard word je voorzien van koffie, thee en een lekkere lunch. Kortom een dag waarbij je volop wordt geïnspireerd en met 2 mooie projecten naar huis gaat.

Deze workshopdag kost 60 euro all-in. We kunnen maximaal 16 personen voorzien van een plekje dus wees er snel bij want VOL=VOL.

Locatie: Audioweg 5, Almere.
Start workshop: 10.00 uur.
Verwachte eindtijd: ongeveer 16.00 uur.
Aanmelden kan hieronder via onze shop hieronder of stuur ons een berichtje.

Reünie 28 september 2019

Op 28 september 2019 houden we een gezellige Afterparty (reünie, of hoe je het maar wilt noemen) naar aanleiding van de eerste editie van Arts & Craft at Sea dat in juni plaatsvond. We gaan die dag gezellig croppen in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Uiteraard ben je ook van harte welkom wanneer je niet bij Arts & Crafts at Sea bent geweest en gewoon in een leuke omgeving wilt komen knutselen aan je projectjes!

Uiteraard zijn koffie, thee en de lunch inbegrepen. We hopen op lekker weer zodat wie dat wil, ook nog even het strand op kan, of het gezellige Egmond aan Zee kan bezoeken.

Optioneel kan je gebruikmaken van een hotelovernachting voorafgaand of na de reuniedag. Handig wanneer je bijvoorbeeld van ver komt, of wilt genieten van het hotel en de omgeving. Let er wel op dat het aantal kamers beperkt is.

De tickets kunnen hieronder op deze pagina worden besteld en aansluitend worden afgerekend (via iDeal). Buitenlandse deelnemers die niet via iDeal kunnen afrekenen, kunnen per mail hun bestelling doorgeven, onder vermelding van de namen van de deelnemers. We zullen dan afzonderlijke afspraken maken over de betaling.

Klik op de tickets hieronder voor meer informatie. En neem gerust met ons contact op wanneer je nog vragen hebt.


KreaDoe

Uiteraard kan je ons weer bezoeken tijdens de komende editie van de KreaDoe die van 30 oktober tot en met 3 november 2019 wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard kan je daar terecht voor al je vragen over Arts & Crafts at Sea 2020. En daarnaast hebben we, net zoals vorig jaar, weer mooie producten te koop. Je vindt ons in hal 7, stand B075 en B071.

Houd deze site of onze Facebook-pagina in de gaten voor verdere updates.


Terugblik

Van 21 tot en met 23 juni 2019 vond de eerste editie plaats van Arts & Crafts at Sea. En wat was het meteen een daverend succes! Circa 100 deelnemers hebben zich gedurende 3 dagen vermaakt in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee waar 9 verschillende workshops werden aangeboden, ondersteund door ervaren teachers, sponsoren en winkeliers.

Inmiddels zijn we alweer gestart met de voorbereidingen voor de tweede editie die van 12 tot en met 14 juni 2020 zal plaatsvinden. We zijn ontzettend trots dat we inmiddels al veel aanmeldingen hiervoor hebben ontvangen.

Later dit jaar hopen we bekend te kunnen maken wie hun bijdragen zullen gaan leveren. Houd daarom deze website en onze Facebook pagina in de gaten. Schrijf je desgewenst voor onze nieuwsbrief in.

Hieronder volgt een sfeerimpressie van het afgelopen evenement aan de hand van een selectie van de foto’s die de deelnemers zelf en wij hebben gemaakt.

Shop

Tickets voor cropdagen, workshops en meer

Voorinschrijving

Heb je belangstelling om in 2020 deel te nemen aan Arts & Crafts at Sea? Meld je dan nu alvast aan (zonder enige verplichting).

De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Uiteraard hopen we iedereen te kunnen verwelkomen, maar toch is het aantal deelnemers beperkt.

Geef alleen aan dat je met meer personen komt, wanneer de anderen zich niet hebben gemeld, om dubbele aanmeldingen te voorkomen.

Aanmeldformulier