Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de producten in een niet geopende en onbeschadigde verpakking worden geretourneerd.

Maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd krijg je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van je bestelling wilt retourneren dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.

Producten terugsturen

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hobby4you2.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het zorgvuldig.

Kosten voor retourneren

De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening en is op eigen risico. Bewaar altijd het verzendbewijs tot wij bevestigd hebben dat we de geretourneerde producten ontvangen hebben.

Het retouradres is:

Hobby4you2
Kabelstraat 19
1322 AD Almere