Vakantie!

Vakantie!

1 juli breekt toch echt het vakantieseizoen weer aan. Het weer zit nog niet helemaal mee, maar dat komt toch hoop ik wel goed. Wij gaan dit jaar niet weg, onze meiden (14 en 16 jaar) slaan hun eigen vleugels uit en gaan zelf op stap. Nieuwe tijden breken aan voor ons! Na de zomer hoop ik met een aantal nieuwe workshops te komen. Nu nog even in de voorbereiding en zelf heerlijk aan de hobby!

We horen graag waar jullie naar toe gaan en of je dan ook knutselspullen meeneemt. Ikke wel altijd: vaak meer dan kleding, hahaha! We verkopen ook handige pakketten die je zo meeneemt en die diagen knutselplezier kunnen geven ook als het weer even niet zo mooi is. Denk dan aan de booknooks, de tafelprullenbakken en de diverse pakketten van Robotime in onze winkel. Kijk voor een overzicht hier: https://hobby4you2.nl/collections/booknooks-1

Voorlopig zijn we de zomer gewoon geopend, maar check vooral Google en de website voor de laatste update. Het kan zomaar zijn dat we toch nog even een weekje ergens naar toe gaan... Op internet zijn we natuurlijk altijd open: check hobby4you2.nl! 

Zomerse groet, Karen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.