Over mij

Ik ben Karen Plantinga, diëtist en leefstijlcoach en ik heb een grote passie: creatief bezig zijn!

Jaren geleden heb ik voor de hobbygroothandel Jonco/Plaid gewerkt. Ik mocht reizen naar de grote beurzen in Amerika, een waar walhalla voor hobbyisten.  Ik kijk er met warme gevoelens op terug. In 1995 ben ik Scrap4fun gestart, 1 van de eerste webwinkels en ik verzorgde workshops. Op mijn 40jaar  mocht ik toch nog zwanger worden en heb ik Scrap4fun verkocht. 

Mijn eerste dochter is in 2008 geboren en de tweede volgde snel in 2009. Ik ben van origine diëtist en ben met de komst van Suzanne uit de hobby gestapt en ben mijn diëtistenpraktijk begonnen. Naarmate de dames groter werden, kreeg ik weer tijd om me met mijn passie bezig te houden.

En tja, bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dus heb ik een creatief centrum opgezet in Almere. Hier geef ik workshops op diverse vlakken. Dat kan door mijzelf zijn of door een andere teacher. Ik heb me verder omgeschoold tot creatief therapeut, zodat ik mensen ook op een andere manier kan begeleiden. Vanuit mijn praktijkervaring zie ik dat creativiteit kan helpen om grote problemen het hoofd te bieden en zelfs duidelijk te maken waar je volgende stap ligt. Dat proces begeleid ik graag. 

In de creatieve ruimte kan je nieuwe technieken leren en uitproberen. Voor de materialen heb ik een webwinkel en ook fysiek kun je komen kijken of er iets voor je bij zit in de spullen die ik verkoop. Een deel ervan is terug te vinden in mijn webwinkel. Komt gerust langs. De koffie en thee staan uiteraard klaar. 

Check de website om te zien of er een leuke workshop is die je wilt volgen, of kom gezellig een dagje croppen. Misschien zit je op een andere manier vast en kan ik je middels al mijn opgedane kennis, praktijkervaring en creativiteit helpen, check hiervoor mijn andere website Health4you2.nl.  

Graag tot ziens,
Karen Plantinga